logo Instafuck.nl

Instafuck.nl

Niet tevreden over Instafuck.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal aangemaakt door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Instafuck is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. instafuck berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts instafuck.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor instafuck zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Instafuck review

Instafuck is een neppe dating site met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarnaast worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je aanmelding overrompelt met veel berichten van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Zodra je op een berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht geld. Om te kunnen reageren moet je een bundel inkopen waardoor je ten minste voor 10 euro een creditbundel moet nemen. Deze prijzen lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe hoger je aanschaft hoe minder je per bericht moet betalen. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te scoren, al doen ze meestal overkomen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op instafuck.nl?

Dus ben je lid van instafuck, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder fictieve leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor instafuck.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

instafuck uitschrijven


Je instafuck account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechts boven op de button "Help".
  3. wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "instafuck.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je instafuck eventuele contact punten komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!