logo Collarme.nl

Collarme.nl

13
Niet tevreden over Collarme.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal aangemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen en kosten bij ieder berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Collarme is een fictieve erotische dating site die gebruik maken van door hunzelf toegevoegde neppe profielen. De berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Kom er achter wat experts van collarme.nl vinden en waarom deze casual dating website afgeraden wordt door experts. Kom erachter wat de beste alternatieven zijn voor collarme, met eerlijke profielen en zonder betaalde chatoperators

Collarme review

Collarme is een neppe seks datingwebsite met daarop zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door betaalde chatoperators die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je kort na je aanmelding overrompelt met overdreven veel chatberichten van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om goed uitziende meiden. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een date te willen regelen. Zodra je op zo'n berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je op z'n minst voor tien euro een bundel moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot en met de €250,- per creditbundel, en hoe hoger je betaald des te minder je per bericht betaald. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al beweren ze bijna altijd dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op Collarme.nl?

Toevallig een gebruiker van collarme? Ons advies is om je hier ook af te melden en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder nep leden. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor collarme.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je erachter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

collarme account verwijderen

Om jouw inschrijving op collarme te verwijderen moet je het volgende doen:

  1. Als eerste moet je inloggen op account daar.
  2. Als tweede klik je op de button "Help".
  3. Ga helemaal naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (directe link "collarme.nl/uitschrijven").
  4. Hierna sturen ze je de bevestigingslink om je registratie voor goed te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink is jouw account permanent verwijderd.

Let op: Je collarme eventuele tegoed en chat gesprekken gaan verloren hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Demetre (18 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Collarme.nl niet aan Deze site zit vol met neprofielen ik pas ervoor ben er

Deze site zit vol met neprofielen ik pas ervoor ben er klaar mee