logo Rijpzoekt.nl

Rijpzoekt.nl

Niet tevreden over Rijpzoekt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten bij ieder privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rijpzoekt is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. rijpzoekt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rijpzoekt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpzoekt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpzoekt review

Rijpzoekt is een neppe datingwebsite met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je rap na je aanmelding overladen met tig tallen chatberichten van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van die chatberichten wil reageren moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je minimaal voor tien euro een creditpakket moet kopen. De kosten lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe meer je neemt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al doen ze meestal overkomen dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op rijpzoekt.nl?

Dus ben je een van de leden van rijpzoekt, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating met echte leden. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor rijpzoekt.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

rijpzoekt uitschrijven


Je rijpzoekt account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op het kopje "Help".
  3. wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "rijpzoekt.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je rijpzoekt eventuele credits ben je dan wel direct kwijt hierna!