Screenshot van Seekbang.nl

Seekbang.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • De profielen worden bijna alleen bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!

Seekbang is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. seekbang berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts seekbang.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor seekbang zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Seekbang review

Seekbang is een fake datingsite met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je aanmelding overrompelt met tientallen berichten van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende dames. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen regelen. Wanneer je op een chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je op z'n minst 10 euro een creditpakket moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je per credit moet betalen. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op seekbang.nl?

Dus ben je een van de leden van seekbang, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder fake profielen. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor seekbang.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingsites het beste past bij wat je zoekt.

seekbang account verwijderen

Je seekbang account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (directe link "seekbang.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw profiel permanent te verwijderen.

Let op: Je seekbang eventuele tegoed komen direct te vervallen na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Gelul (30 jaar) 26 juni 2018
Ik raad Seekbang.nl niet aan Wat een gelul op die site

Wat een gelul op die site zeg. Ik kom er om een date te zoeken en niet alles levensverhalen aan te horen. Privé kan dat wel maar er komt daar echt geen privé afspraak uit. Dat is gelul!

auteur van de beoordeling
GVD (66 jaar) 21 juni 2018
Ik raad Seekbang.nl niet aan Godverdomme zeg, ik probeer gisteren in te loggen maar die

Godverdomme zeg, ik probeer gisteren in te loggen maar die klote site is ermee gestopt. Ik wou alleen maar mijn credits opmaken want een kut date vind je daar nooit niet. Goed dat jullie van safedate mij hebben laten inzien dat het een fake site was. Het was voor mij een bevestiging. Ben blij voor andere dat seekbang.nl niemand meer kan oplichten!!!