logo Lieverervaring.nl

Lieverervaring.nl

Niet tevreden over Lieverervaring.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk gemodereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits en kosten bij ieder berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Lieverervaring is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. lieverervaring berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts lieverervaring.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor lieverervaring zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Lieverervaring review

Lieverervaring is een fake datingwebsite met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Tevens worden de chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je inschrijving overrompelt met soms honderden berichtjes van deze neppe gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy meiden. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minimaal voor 10 euro credits moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe hoger je koopt des te minder je per credit betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al laten ze bijna altijd overkomen dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op lieverervaring.nl?

Dus ben je een gebruiker van lieverervaring, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betere opties voor casual dating zonder nep profielen. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor lieverervaring.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dating met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

lieverervaring profiel verwijderen


Je lieverervaring account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de button "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "lieverervaring.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je lieverervaring eventuele contact punten ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!