logo Flurten.nl

Flurten.nl

Niet tevreden over Flurten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk ontwikkeld door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flurten is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. flurten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flurten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flurten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flurten review

Flurten is een fake datingwebsite met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarbij worden alle berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je direct na je inschrijving overrompelt met tientallen chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een berichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je minimaal voor 10 euro credits moet aanschaffen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe meer je koopt hoe minder je betaald per bericht. Vervolgens is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op flurten.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van flurten, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betere opties voor casual dating zonder fake gebruikers. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor flurten.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

flurten account verwijderen


Je flurten account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsbovenin op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "flurten.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je flurten eventuele credits raak je wel na het verwijderen van je account!