logo Adults-fun.nl

Adults-fun.nl

Niet tevreden over Adults-fun.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Wel credits dus kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Adults-fun is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. adults-fun berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts adults-fun.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor adults-fun zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Adults-fun review

Adults-fun is een fake dating site met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je kort na je registratie overspoeld met vele berichten van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende dames. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel aanschaffen waarmee je ten minste tien euro een creditpakket moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe meer je aanschaft des te minder je per berichtje betaald. Echter is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te scoren, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op adults-fun.nl?

Dus ben je een gebruiker van adults-fun, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating met echte leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor adults-fun.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

adults-fun account verwijderen

Je adults-fun account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (directe link "adults-fun.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account te laten verwijderen.

Let op: Je adults-fun eventuele contact punten ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!