logo Diskreet.nl

Diskreet.nl

Niet tevreden over Diskreet.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk gemodereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Diskreet is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. diskreet berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts diskreet.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor diskreet zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Diskreet review

Diskreet is een neppe dating website met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarbij worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je meteen na je inschrijving overladen met tig tallen chatberichten van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van deze berichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je minstens 10 euro een creditpakket moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe hoger je betaald des te minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al laten ze bijna altijd overkomen dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op diskreet.nl?

Dus ben je aangemeld op diskreet, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating zonder fictieve leden. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor diskreet.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdates met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

diskreet uitschrijven

Je diskreet account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "diskreet.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw account direct te verwijderen.

Let op: Je diskreet eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!