logo Afsprakenvoorjou.nl

Afsprakenvoorjou.nl

Niet tevreden over Afsprakenvoorjou.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal ontwikkeld door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Afsprakenvoorjou is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. afsprakenvoorjou berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts afsprakenvoorjou.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor afsprakenvoorjou zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Afsprakenvoorjou review

Afsprakenvoorjou is een neppe dating website met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je inschrijving overrompelt met soms honderden chatberichten van deze fake gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je ten minste voor 10 euro een bundel moet aanschaffen. Deze prijzen lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per bericht moet betalen. Echter is het niet mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op afsprakenvoorjou.nl?

Dus ben je een van de leden van afsprakenvoorjou, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betere opties voor seks dating zonder gemodereerde leden. Tevens hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor afsprakenvoorjou.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke sexdating websites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

afsprakenvoorjou uitschrijven


Je afsprakenvoorjou account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "afsprakenvoorjou.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je afsprakenvoorjou eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Rinus44 (44 jaar) 27 mei 2018
Ik raad Afsprakenvoorjou.nl niet aan Ik ben hier een lange tijd lid geweest en enkele maanden

Ik ben hier een lange tijd lid geweest en enkele maanden geleden gestopt omdat ik al een vermoedde had dat er iets niet in orde was, het heeft me heel veel geld gekost en uit eindelijk kwam het er maar niet van.. ik raad iedereen aan hier geen gebruik van te maken want je wordt gewoon opgelicht en bedrogen, tevens kost het je ook ontzettend veel geld en krijg je er helemaal niets voor terug!