logo Amateurz.nl

Amateurz.nl

Niet tevreden over Amateurz.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Amateurz is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. amateurz berichten worden beantwoord door betaalde chatoperator. Lees waarom onze experts amateurz.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor amateurz zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Amateurz review

amateurz.nl is een seks dating site die gebruik maakt van door hun zelf gemodereerde nep members. Dit benoemen ze helemaal onderin hun website verborgen in het midden van de kleine lettertjes. Zo zeggen ze: "De profielen op amateurz zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het beantworden van berichten moet je betalen per berichtje. Tevens worden alle berichtjes die je ontvangt automatisch verstuurd door de website zelf. Wanneer je vervolgens daarop in gaat wordt het berichtje gevoerd met een betaalde chatter. Deze chatoprators krijgen over het algemeen een commissie per berichtje dat ze versturen. Gewoonlijk word je kort na de eerste keer inloggen overerstelpt door soms honderden chat berichten van deze neppe leden. Tevens gaat het meestal om aantrekkelijke dames.

Bovendien proberen dit soort betaalde chatters je de gedachte te geven heel veel belangstelling in jou te hebben, en daarbij een afspraakje in het korte vooruitzicht. Uiteraard is het hebben van offline dates niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden van chat berichtjes zijn minimaal 75 cent per chatbericht. Daarvoor moet je dan wel credits vooruitbetalen van op z'n minst €74,99. Anders kost het je al gauw €1,- euro per berichtje. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te regelen met de leden van amateurz. Al laten ze vaak overkomen dat ze juist wel je te willen ontmoeten. Kort samengevat hebben zij als enige doel om jou zo lang mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op amateurz.nl?

Ben jij een van de profielen op amateurz, dan adviseren onze experts om je daar ook direct weer af te melden. Tenslotte bestaan er wel goedkopere datingsites waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt hebben. Bovendien hebben experts alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 3000 seksdating sites de beste alternatieven voor amateurz.nl gevonden. Zoals je kunt verwachten maken deze partijen geen gebruik van nep profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte dames.