logo Heterdanheet.nl

Heterdanheet.nl

Niet tevreden over Heterdanheet.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal aangemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen en kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Heterdanheet is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. heterdanheet berichten worden beantwoord door ingehuurde berichten centrale. Lees waarom onze experts heterdanheet.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor heterdanheet zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Heterdanheet review

heterdanheet.nl is een sex date platform die uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf aangemaakte fake profielen. Dit schrijven ze onder aan hun website weggestopt tussen de lastig te lezen tekst. Zo wordt er vermeldt: "De profielen op heterdanheet zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het beantworden van berichten moet je geld betalen per bericht. Tevens worden de reacties die je ontvangt geautomatiseerd verstuurd door een soort robot. Wanneer je daarop reageerd wordt dit chatbericht gevoerd met een chatoperator. Deze mensen krijgen veelal een bedrag per bericht dat ze versturen. Daarbij word je binnen de kortste keren na het registreren bedolven door inkomende chatberichten van fake profielen. Hierbij gaat het vrijwel altijd om aantrekkelijke vrouwen.

Niettemin proberen dit soort betaalde chatters je allemaal de gedachte te geven veel interesse in jou te hebben, en daarbij een date in . Natuurlijk is het hebben van echte afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen van chat berichten zijn op zijn goedkoopst 75 eurocent per chat bericht. Daarvoor moet je dan wel een credit bundel inkopen van ten minste €74,99. Anders kost het je al gauw meer dan €1,- euro per chatbericht. Daarna is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben met de gebruikers van heterdanheet. Al poberen ze meestal de indruk te wekken dat ze juist wel je te willen ontmoeten. Daarentegen hebben deze profielen als enige doel om jou zo lang als mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op heterdanheet.nl?

Heb je je toch geregistreerd heterdanheet, dan adviseren onze experts om je daar ook snel weer af te melden. Tenslotte bestaan er wel goedkopere alternatieven waar je wel echte seks dates kunt hebben. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 2000 seks dating sites de beste alternatieven voor heterdanheet.nl geselecteerd. Vanzelfsprekend maken deze aanbieders geen gebruik van fictieve profielen of betaalde chatters. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte dames.