logo Hotbook.nl

Hotbook.nl

Niet tevreden over Hotbook.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Hotbook is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. hotbook berichten worden beantwoord door ingehuurde chatter. Lees waarom onze experts hotbook.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor hotbook zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Hotbook review

hotbook.nl is een erotische dating site wat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf ontwikkelde nep leden. Dit schrijven ze onder aan de pagina verstopt in het midden van de onduidelijke tekst. Zo wordt er vermeldt: "De profielen op hotbook zijn nep, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het versturen van berichten moet je kosten betalen per bericht. Daarnaast worden de reacties die je binnen krijgt automatisch verstuurd door bots. Wanneer je vervolgens hierop reageerd wordt dit chatbericht gevoerd met een chatoperator. Deze chatters krijgen vaak een vaste commissie per chatbericht dat ze ontvangen of versturen. Vaak word je binnen de kortste keren na de aanmelding overerstelpt door de tig tallen chat berichten van deze fake leden. Daarbij gaat het vooral om sexy vrouwen.

Daarnaast proberen dit soort betaalde chatters je allemaal de gedachte te geven erg veel interesse in jou te hebben, met daarbij een afspraakje in de planning. Dit terwijl het hebben van "real life" dates niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden van berichtjes zijn op zijn goedkoopst €0,75 per berichtje. Om te kunnen reageren moet je dan wel een creditpakket kopen van minstens €74,99. Anders kost het je al gauw meer dan €1,- per chatbericht. Desondanks is het in alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te regelen met de profielen op hotbook. Al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze juist wel willen afspreken. Daarentegen hebben zij als enige doel om je zo lang mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op hotbook.nl?

Ben je al gerigistreerd op hotbook, dan adviseren onze experts om je daar ook gewoon weer af te melden. Bovendien bestaan er wel betere datingsites waar je wel echte seksdates kunt hebben. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 2000 casual datingsites de beste alternatieven voor hotbook.nl gevonden. Zoals je kunt verwachten maken deze datingsites nooit gebruik van nep profielen of betaalde chatters. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte profielen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Maurice (23 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Hotbook.nl niet aan GEVULD MET NEPPE PROFIELEN BEGIN ER NIET AAN HET IS EEN

GEVULD MET NEPPE PROFIELEN BEGIN ER NIET AAN HET IS EEN NEERWAARDSE SPIRAAL.