logo Geileavontuurtjes.nl

Geileavontuurtjes.nl

Niet tevreden over Geileavontuurtjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Wel credits en kosten bij ieder bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geileavontuurtjes is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. geileavontuurtjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geileavontuurtjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geileavontuurtjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geileavontuurtjes review

Geileavontuurtjes is een fake datingwebsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je meteen na je aanmelding overladen met overdreven veel reacties van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om sexy dames. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een date te willen regelen. Wanneer je op een chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel kopen waarmee je minstens 10 euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe meer je in één keer koopt des te minder je per credit betaald. Uiteindelijk is het niet mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al beweren ze bijna altijd dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op geileavontuurtjes.nl?

Dus ben je een gebruiker van geileavontuurtjes, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere website voor seks dating zonder nep gebruikers. Tevens hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor geileavontuurtjes.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

geileavontuurtjes account verwijderen


Je geileavontuurtjes account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "geileavontuurtjes.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt compleet verwijderd.

Let op: Je geileavontuurtjes eventuele credits komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!