logo Gewilligevrouwen.nl

Gewilligevrouwen.nl

Niet tevreden over Gewilligevrouwen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk ontwikkeld door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gewilligevrouwen is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. gewilligevrouwen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gewilligevrouwen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor gewilligevrouwen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gewilligevrouwen review

Gewilligevrouwen is een fictieve dating site met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je kort na je aanmelding overladen met vele berichten van deze fake leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende dames. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per bericht geld. Daarvoor moet je credits kopen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditpakket moet kopen. Deze creditpakketten lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe meer je betaald des te minder je per credit betaald. Uiteraard is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al wekken ze vaak de indruk dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op gewilligevrouwen.nl?

Dus ben je ingeschreven op gewilligevrouwen, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betere website voor seksdating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor gewilligevrouwen.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

gewilligevrouwen uitschrijven

Je gewilligevrouwen account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "gewilligevrouwen.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw profiel permanent te laten verwijderen.

Let op: Je gewilligevrouwen eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!