logo Gewilligesletten.nl

Gewilligesletten.nl

Niet tevreden over Gewilligesletten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk aangemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gewilligesletten is een fake datingsite dat gebruik maakt van zelf gemaakte fictieve profielen. De berichten worden beantwoord door ingehuurde berichten centrales. Lees wat onze experts van gewilligesletten.nl vinden en waarom deze casual dating website wordt afgeraden door ons. Kom erachter wat betere alternatieven zijn voor gewilligesletten, met eerlijke profielen en zonder betaalde chatoperators

Gewilligesletten review

Gewilligesletten is een fake erotische datingwebsite met daarop zelf gecreëerde fictieve profielen. Daarnaast worden reacties verstuurd en beantwoord door betaalde berichten centrales die vaak een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je inschrijving overspoeld met vele chatberichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Zodra je op zo'n chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een bundel aanschaffen waardoor je minstens voor 10 euro een bundel moet kopen. Deze bundels lopen op tot en met de €250,- per transactie, en hoe hoger je betaald des te minder je hoeft te betalen. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al laten ze bijna altijd overkomen dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op Gewilligesletten.nl?

Toevallig een gebruiker van gewilligesletten? Wij adviseren je om je per direct af te melden en het gewoon is te proberen bij de betere website voor casual dating zonder nep gebruikers. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor gewilligesletten.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je berichten tegoed te laten betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

gewilligesletten uitschrijven

Om je profiel op gewilligesletten te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op je account.
  2. Vervolgens klik je op "Help".
  3. Ga helemaal naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (directe link "gewilligesletten.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst ontvang je de bevestigingsmail om je inschrijving meteen te verwijderen. Na het klikken op de link is jouw account meteen verwijderd.

Let op: Je gewilligesletten eventuele tegoed en chat gesprekken ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!