logo Parenclub.com

Parenclub.com

Niet tevreden over Parenclub.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal gemodereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits dus kosten per privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Parenclub-com is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. parenclub-com berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts parenclub.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor parenclub-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Parenclub-com review

Parenclub-com is een fake datingsite met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarnaast worden de berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je registratie overrompelt met vele chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een bundel aanschaffen waardoor je minimaal voor 10 euro een creditpakket moet kopen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per credit moet betalen. Vervolgens is het nooit mogelijk om echte dates te scoren, al doen ze vaak overkomen dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op parenclub.com?

Dus ben je een van de profielen op parenclub-com, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder nep leden. Tevens hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor parenclub.com. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke sexdating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

parenclub-com profiel verwijderen


Je parenclub-com account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "parenclub.com/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je parenclub-com eventuele tegoed verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!