logo Todayte.nl

Todayte.nl

Niet tevreden over Todayte.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal geproduceerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Todayte is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. todayte berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts todayte.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor todayte zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Todayte review

Todayte is een fake dating website met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je meteen na je registratie overladen met soms honderden berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en graag een date te willen hebben. Zodra je op een van die berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je credits inkopen waardoor je minimaal tien euro een bundel moet betalen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe meer je betaald des te minder je per verstuurd bericht betaald. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te scoren, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op todayte.nl?

Dus ben je ingeschreven op todayte, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere opties voor sex dating zonder fake profielen. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor todayte.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

todayte account verwijderen


Je todayte account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsbovenin op het kopje "Help".
  3. wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "todayte.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je todayte eventuele credits verlies je wel direct hierna!