logo Faceplaza.nl

Faceplaza.nl

Niet tevreden over Faceplaza.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen gemodereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Faceplaza is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. faceplaza berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts faceplaza.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor faceplaza zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Faceplaza review

Faceplaza is een neppe datingsite met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je aanmelding overspoeld met vele berichtjes van deze fake gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je op z'n minst voor 10 euro een creditbundel moet nemen. De kosten lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je per credit betaald. Echter is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al wekken ze vaak de indruk dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op faceplaza.nl?

Dus ben je een van de profielen op faceplaza, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder fake gebruikers. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor faceplaza.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

faceplaza profiel verwijderen


Je faceplaza account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechtsbovenin op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "faceplaza.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je faceplaza eventuele credits verlies je wel direct na het deactiveren van je account!