logo X-je.nl

X-je.nl

Niet tevreden over X-je.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal beheerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

X-je is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. x-je berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts x-je.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor x-je zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

X-je review

X-je is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gemaakte fake profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je registratie overspoeld met soms honderden berichtjes van deze fictieve profielen, waarbij het meestal gaat om dames. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op zo'n berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je credits aanschaffen waardoor je minstens €10,- een bundel moet kopen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe hoger je neemt hoe minder je per bericht betaald. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op x-je.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van x-je, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betere website voor casual dating zonder nep gebruikers. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor x-je.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je erachter komen welke sexdating websites het beste past bij wat je zoekt.

x-je account verwijderen


Je x-je account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de knop "Help".
  3. wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "x-je.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je x-je eventuele contact punten ben je wel kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
3 / 10
Betrouwbaarheid
3 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
3 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Edwin (40 jaar) 19 Jun 2018
Ik raad X-je.nl niet aan x

x-je.nl was een whitelabel site waar idd nepprofielen aan de orde waren (i.c.m. echte). Onlangs is de website aangepast naar een landingspagina t.b.v. Twero.com. Dit is een sociaal erotisch platform, dus alles behalve een dating site.