logo Houvanme.nl

Houvanme.nl

9
Niet tevreden over Houvanme.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal gemodereerd door de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten bij ieder bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Houvanme is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. houvanme berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts houvanme.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor houvanme zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Houvanme review

Houvanme is een neppe datingsite met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je direct na je aanmelding overladen met vele reacties van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke dames. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Zodra je op zo'n berichtjes wil reageren moet je hiervoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel aanschaffen waardoor je op z'n minst €10,- een bundel moet betalen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteraard is het niet mogelijk om echte dates te krijgen, al beweren ze meestal dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op houvanme.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van houvanme, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder fictieve gebruikers. Uiteraard hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor houvanme.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex dating met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke casual dating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

houvanme account verwijderen

Je houvanme account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (directe link "houvanme.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw profiel voor goed te verwijderen.

Let op: Je houvanme eventuele tegoed raak je wel na het verwijderen van je account!