Screenshot van Vaakzin.net

Vaakzin.net

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen worden voornamelijk gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!

Vaakzin is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. vaakzin berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts vaakzin.net afraden en zie wat de betere alternatieven voor vaakzin zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Vaakzin review

Vaakzin is een fake datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je direct na je registratie overspoeld met tientallen reacties van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil reageren moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je op z'n minst voor 10 euro credits moet inkopen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je neemt des te minder je hoeft te betalen. Daarna is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al wekken ze veelal de indruk dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op vaakzin.net?

Dus ben je een van de gebruikers van vaakzin, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder fake gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor vaakzin.net. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

vaakzin profiel verwijderen


Je vaakzin account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechtsbovenin op de button "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "vaakzin.net/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt meteen verwijderd.

Let op: Je vaakzin eventuele tegoed verlies je wel direct hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Eduard (35 jaar) 1 juli 2018
Ik raad Vaakzin.net niet aan Vaak zin, ja vaak zin om je zakken leeg te kloppen is wat

Vaak zin, ja vaak zin om je zakken leeg te kloppen is wat daar de klok slaat. Ben er natuurlijk direct mee gestopt want dit laat ik echt niet toe.