Screenshot van Snelscoren.com

Snelscoren.com

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen zijn bijna alleen beheerd door de site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!

Snelscoren is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. snelscoren berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts snelscoren.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor snelscoren zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Snelscoren review

Snelscoren is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatters die vaak betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je direct na je aanmelding overspoeld met veel reacties van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil reageren moet je hiervoor per bericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket kopen waarmee je minstens tien euro een creditpakket moet kopen. De kosten lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je hoeft te betalen. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al beweren ze meestal dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op snelscoren.com?

Dus ben je een van de leden van snelscoren, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere opties voor sexdating zonder nep gebruikers. Tevens hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor snelscoren.com. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Hierdoor kun je erachter komen welke datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

snelscoren profiel verwijderen

Je snelscoren account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "snelscoren.com/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw profiel voor goed te verwijderen.

Let op: Je snelscoren eventuele tegoed komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!