logo Hoelala.eu

Hoelala.eu

Niet tevreden over Hoelala.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal ontwikkeld door de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Hoelala is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. hoelala berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts hoelala.eu afraden en zie wat de betere alternatieven voor hoelala zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Hoelala review

Hoelala is een neppe dating site met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je rap na je registratie overrompelt met tig tallen berichtjes van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie dames. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen. Zodra je op zo'n berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je minstens €10,- credits moet nemen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe meer je betaald hoe minder je per bericht moet betalen. Vervolgens is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al doen ze veelal overkomen dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op hoelala.eu?

Dus ben je een gebruiker van hoelala, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder gemodereerde gebruikers. Tevens hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor hoelala.eu. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdating met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke erotische datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

hoelala profiel verwijderen


Je hoelala account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "hoelala.eu/delete_account").

  4. Klik daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt direct verwijderd.

Let op: Je hoelala eventuele tegoed raak je wel na het verwijderen van je account!