logo Cleanbox2.nl

Cleanbox2.nl

9
Niet tevreden over Cleanbox2.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Cleanbox2 is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. cleanbox2 berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts cleanbox2.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor cleanbox2 zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Cleanbox2 review

Cleanbox2 is een fictieve dating site met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je rap na je aanmelding overrompelt met tig tallen chatberichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je credits aanschaffen waarmee je op z'n minst €10,- credits moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe meer je aanschaft des te minder je betaald per bericht. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al laten ze meestal overkomen dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op cleanbox2.nl?

Dus ben je ingeschreven op cleanbox2, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere website voor erotische dating zonder fake gebruikers. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor cleanbox2.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze erotische datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.