logo Wildgirls.nl

Wildgirls.nl

9
Niet tevreden over Wildgirls.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen geproduceerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Wildgirls is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. wildgirls berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts wildgirls.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor wildgirls zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Wildgirls review

Wildgirls is een neppe dating site met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Tevens worden de chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je direct na je inschrijving overladen met veel reacties van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om sexy vrouwen. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op zo'n berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een bundel inkopen waarmee je op z'n minst €10,- een bundel moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe meer je koopt hoe minder je hoeft te betalen. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al beweren ze vaak dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op wildgirls.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van wildgirls, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating met echte leden. Tevens hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor wildgirls.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke casual dating websites de beste keuze is voor wat je zoekt.

wildgirls uitschrijven


Je wildgirls account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsbovenin op de knop "Help".
  3. wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "wildgirls.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt meteen verwijderd.

Let op: Je wildgirls eventuele contact punten ben je wel kwijt hierna!