logo Amateursletten.com

Amateursletten.com

Niet tevreden over Amateursletten.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk geplaatst door beheerders zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Amateursletten is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. amateursletten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts amateursletten.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor amateursletten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Amateursletten review

Amateursletten is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je direct na je aanmelding overladen met overdreven veel chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een van die berichten wil reageren moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel inkopen waardoor je minimaal 10 euro een creditpakket moet nemen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe hoger je neemt des te minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het nooit mogelijk om fysieke dates te scoren, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op amateursletten.com?

Dus ben je een van de leden van amateursletten, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor erotische dating zonder fake leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor amateursletten.com. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om credits te laten kopen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

amateursletten account verwijderen


Je amateursletten account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "amateursletten.com/delete_account").

  4. Klik daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je amateursletten eventuele contact punten verlies je wel direct na deze aktie!