Screenshot van Nietmeeralleen.nl

Nietmeeralleen.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • De profielen zijn vrijwel allemaal gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen en kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!

Nietmeeralleen is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. nietmeeralleen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts nietmeeralleen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor nietmeeralleen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Nietmeeralleen review

Nietmeeralleen is een fake datingwebsite met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarbij worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je direct na je inschrijving overspoeld met tientallen chatberichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om dames. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op zo'n berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je credits kopen waarmee je op z'n minst €10,- credits moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je per credit moet betalen. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al laten ze vaak overkomen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op nietmeeralleen.nl?

Dus ben je aangemeld op nietmeeralleen, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betere website voor sexdating zonder fictieve gebruikers. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor nietmeeralleen.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Zodoende kun je erachter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

nietmeeralleen account verwijderen

Je nietmeeralleen account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "nietmeeralleen.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw profiel geheel te verwijderen.

Let op: Je nietmeeralleen eventuele credits vervallen direct na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Dixy (76 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Nietmeeralleen.nl niet aan Ik heb geen ekele date uit de website kunnen krijgen, er

Ik heb geen ekele date uit de website kunnen krijgen, er werd alleen gevraagt of ik credit wou aanschaffen, was een onplesante ervaring.