logo Creampie.nl

Creampie.nl

Niet tevreden over Creampie.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk gemodereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Creampie is een erotische datingsite met fictieve profielen. Bovendien worden berichtjes beantwoord door betaalde chatoperators. Ontdek wat experts onderzochten op creampie.nl en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door experts. Kom erachter wat betere casual datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder chatoperators

creampie review

creampie is een erotische dating site die gebruik maken van nep profielen die ze zelf hebben aangebracht. De berichtjes op je account worden in bijna alle gevallen beantwoord en verstuurd door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatoperators worden getraind om een gesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want wanneer je op zo een berichtje wilt antwoorden moet je hiervoor meer dan één euro betalen per verstuurd bericht. Daarvoor moet je in de meeste gevallen direct een duur creditpakket vooruitbetalen van ten minste €17,50, oplopend tot tegen de €220 euro per transactie. Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de kosten per chatbericht. Desondanks zijn de kosten bij de duurste creditpakket nog gewoon minimaal 1 euro 10 per bericht. Bij de goedkoopste creditbundel betaal je zelfs € 1,75 per bericht. Echter is het bij bijna alle profielen onmogelijk om echte dates te krijgen al wekken ze meestal de indruk dat het wel mogelijk is.

Ingeschreven op Creampie.nl?

Toevallig een gebruiker van creampie? Wij adviseren je om je hier per direct account op te zeggen en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder gemodereerde leden. Daarnaast hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor creampie.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je tegoed te laten aanschaffen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze casual dating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

creampie uitschrijven

Vaak maken sites als creampie.nl het de gebruiker zo lastig mogelijk om je account te verwijderen. Uiteraard wisten onze datingexperts de beste weg te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Je creampie profiel verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna ga je naar de directe link: "http://creampie.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je je hebt ingelogd.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je registratie te verwijderen

Let op: Je creampie eventuele resterende credits en berichten geschiedenis raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Willem (57 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Creampie.nl niet aan Een creampie kan je niet over het internet geven dat weet

Een creampie kan je niet over het internet geven dat weet iedereen dus waarom ze nou niet willen afspreken na zolang contact te hebben zou voor mij altijd een raadsel blijven.

auteur van de beoordeling
Roger (26 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Creampie.nl niet aan De chats voelen wel alsof ik met een robot zit te praten

De chats voelen wel alsof ik met een robot zit te praten dit gaat toch helemaal nergens over ik betaal me scheel en krijg er helemaal niks voor terug.

auteur van de beoordeling
Robert (55 jaar) 02 mei 2019
Ik raad Creampie.nl niet aan Ik weet eigenlijk nu wel heel zeker dat ik mijn creampie

Ik weet eigenlijk nu wel heel zeker dat ik mijn creampie daar niet kan vinden. Ik heb nu wel voldoende gezien en het is mij nou niet echt bevallen. Vind het eerder een vervelende ervaring dan een positieve. Je krijgt ook zoveel berichten van vrouwen die constant vragen stellen en dat is bijna overal zo.

auteur van de beoordeling
WatisNogEcht (50 jaar) 23 Apr 2019
Ik raad Creampie.nl niet aan Wat is nog echt :(

Wat is nog echt :( ....pfff