logo Fickfreunds.com

Fickfreunds.com

Niet tevreden over Fickfreunds.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen beheerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem dus kosten bij ieder bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Fickfreunds is een datingsite met neppe profielen. Ook worden de berichtjes beantwoord door eigen chatoperators. Zie wat onze experts onderzochten op fickfreunds.com en waarom deze datingwebsite wordt afgeraden door experts. Ontdek wat de beste datingsite zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder chatoperators

fickfreunds review

fickfreunds is een seks datingsite met daarop fictieve profielen die deze website zelf hebben gemodereerd. De chat berichten worden voornamelijk geschreven door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze berichten centrales zijn getraind om een gesprek tot stand te kunnen houden, want zodra je op deze berichten wilt ingaan moet je hiervoor een bedrag betalen per berichtje. Daarnaast moet je dan ook direct een groter aantal credits aankopen van ten minste meer dan €17,- tot bijna €220 . Hoe prijziger het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd bericht. Daarentegen betaal je met de duurste creditbundel als nog wel minimaal 1 euro 10 per berichtje. Bij de meest voordelige creditbundel betaal je zelfs € 1,75 per bericht. Uiteraard is het niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen met de profielen op deze site al beweren ze vaak dat dat gewoon kan.

Ingeschreven op Fickfreunds.com?

Dus ben je een van de leden van fickfreunds, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter te proberen bij de betere website voor casual dating zonder fake gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor fickfreunds.com. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

fickfreunds profiel verwijderen

Meestal maken dit soort seks dating websites het je zowat onmogelijk om je hier uit te schrijven. Tevens vermelden ze ook niks bij de veel gestelde vragen. Om je profiel te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Daarna druk op het kleine pijltje omlaag, naast je profielfoto of naam in de rechter bovenhoek van de pagina. Je ziet nu een menu{ waaronder , klik in dit menu op de optie “Instellingen”.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik op de button met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Geef aan waarom je je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de knop “account verwijderen” om je lidmaatschap definitief te verwijderen

Let op: Je fickfreunds eventuele contact punten en chat berichten raak je wel kwijt hierna!