logo Onenightstandjes.nl

Onenightstandjes.nl

Niet tevreden over Onenightstandjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal gemaakt door beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Onenightstandjes is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. onenightstandjes berichten worden beantwoord door ingehuurde chatter. Lees waarom onze experts onenightstandjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor onenightstandjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Onenightstandjes review

onenightstandjes.nl is een sexdate platform die uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf gemaakte nep members. Dit wordt tevens ook vermeldt beneden aan de pagina weggestopt in de slecht zichbare tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op onenightstandjes zijn fake, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van chatberichten moet je een vast bedrag betalen per chatbericht. Tevens worden alle reacties die je ontvangt systematisch verstuurd door chat operators. Wanneer je vervolgens daarop reageerd wordt het bericht gevoerd met een betaalde chatoperator. Deze personen krijgen over het algemeen een bedrag per berichtje dat ze ontvangen of versturen. Meestal word je direct na het inschrijven overrompelt door inkomende chat berichten van deze zelf gecreëerde gebruikers. Daarbij gaat het vooral om aantrekkelijke dames.

Niettemin proberen de chatters achter de profielen je de voorbeelding te geven belangstelling in je te hebben, al dan niet met een ontmoeting in de planning. Dit terwijl het hebben van offline afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden van berichten zijn ten minste 0,75 euro per chatbericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel eerst een credit bundel inkopen van €74,99. Anderzijds kost het je al snel één euro per chatbericht. Daarna is het in alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren met de leden van onenightstandjes. Al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze wel willen daten. Kort samengevat hebben zij als enige doel om je zo lang mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op onenightstandjes.nl?

Ben jij een van de profielen op onenightstandjes, dan adviseren onze experts om je daar ook gewoon weer uit te schrijven. Daarentegen zijn er wel betere websites waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt vinden. Bovendien hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt en uit bijna 3000 sex date platformen de beste alternatieven voor onenightstandjes.nl geselecteerd. Uiteraard maken deze datingsites nooit gebruik van fake profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte profielen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
4 / 10
Functionaliteiten
4 / 10
Klantenservice
4 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jo (64 jaar) 15 Jul 2018
Ik raad Onenightstandjes.nl niet aan Op zich wel een leuke site en heb met een aantal dames

Op zich wel een leuke site en heb met een aantal dames leuk contact. Ik geef ze twee sterren voor nu. Ik ben nu een paar dagen lid maar ik maak mij wel zorgen of dit niet allemaal fake is. De dames waarmee ik in overleg ben zeggen dat ze niet fake zijn. Ik zal wel voorzichtig zijn, bij twijfel dan kap ik er direct mee.