logo Onzegeheimpjes.nl

Onzegeheimpjes.nl

Niet tevreden over Onzegeheimpjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk gemodereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten verstuurd door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Onzegeheimpjes is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. onzegeheimpjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts onzegeheimpjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor onzegeheimpjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Onzegeheimpjes review

Onzegeheimpjes is een fictieve dating website met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarbij worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je kort na je inschrijving overladen met vele reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy meiden. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je credits kopen waardoor je op z'n minst 10 euro een creditbundel moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je betaald per bericht. Vervolgens is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op onzegeheimpjes.nl?

Dus ben je lid van onzegeheimpjes, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder nep gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor onzegeheimpjes.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdating met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

onzegeheimpjes account verwijderen


Je onzegeheimpjes account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "onzegeheimpjes.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je onzegeheimpjes eventuele tegoed raak je wel hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Geheimpje (39 jaar) 26 Jun 2018
Ik raad Onzegeheimpjes.nl niet aan Om discreet te blijven heb ik voor deze site

Om discreet te blijven heb ik voor deze site gekozen. Maar ik ben al 4,5 maand opzoek om een discrete relatie aan te gaan. Alles en iedereen is gewillig maar ze willen alleen maar praten. Als je over een afspraak begint dan worden ze nog boos ook. Ik voel mij zeer en zeer gekwetst door de dames daar.

auteur van de beoordeling
Noah (26 jaar) 21 Jun 2018
Ik raad Onzegeheimpjes.nl niet aan Onze geheimpjes staat zeker voor geheimpjes omtrent de

Onze geheimpjes staat zeker voor geheimpjes omtrent de kosten die je maakt op de site onzegeheimpjes.nl. Ik heb alleen maar kosten gemaakt daar en die zijn niet misselijk. Toen ik vanmorgen weer op de site wou komen om maar mijn laatste credits op te maken wat hij niet meer online. Ik ben dus echt genaaid door de site en ergens ben ik er blij mee dat hij niet meer online is. Als ik al zo in de maling ben genomen hoeveel gedupeerde zullen er dan wel niet zijn. Misschien moet ik maar aangifte gaan doen wegens misleiden artikel Artikel 193d van het wetboek.