logo Funfortwo.nl

Funfortwo.nl

9
Niet tevreden over Funfortwo.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen geplaatst door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem en kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Funfortwo is een fake seks datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf ontwikkelde neppe profielen. Ook worden berichtjes beantwoord door betaalde chatters. Zie wat onze experts van funfortwo.nl vinden en waarom deze erotische datingwebsite afgeraden wordt door ons. Ondervind wat de beste alternatieven zijn voor funfortwo, met goed gecontroleerde profielen en zonder eigen berichten centrales

Funfortwo review

Funfortwo is een fake seks datingwebsite met daarop door hunzelf aangemaakte fake profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door eigen berichten centrales die vaak een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overspoeld met tientallen berichtjes van deze fake leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om dames. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een date te willen plannen. Wanneer je op een berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel inkopen waarmee je op z'n minst voor 10 euro een bundel moet kopen. Deze bedragen lopen op tot de tweehonderdvijftig euro per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al zeggen ze meestal dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op Funfortwo.nl?

Toevallig aangemeld op funfortwo? Wij adviseren je om je ook meteen profiel te verwijderen en om het beter is te gaan proberen bij de betere website voor seksdating zonder nep gebruikers. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor funfortwo.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

funfortwo account verwijderen

Om je inschrijving op funfortwo te verwijderen ga je als volgt te werk:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op de site .
  2. Vervolgens klik je op "Help".
  3. Ga wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of surf naar "funfortwo.nl/uitschrijven").
  4. Hierna ontvang je de bevestigings-email om je lidmaatschap officieel te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink is je registratie geheel verwijderd.

Let op: Je funfortwo eventuele credits en chat gesprekken komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!