logo Lekkergeheim.nl

Lekkergeheim.nl

Niet tevreden over Lekkergeheim.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Wel credits dus kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Lekkergeheim is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. lekkergeheim berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts lekkergeheim.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor lekkergeheim zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Lekkergeheim review

Lekkergeheim is een fictieve dating site met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je direct na je aanmelding overrompelt met veel berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie meiden. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Zodra je op zo'n berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per bericht moet betalen. Desondanks is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op lekkergeheim.nl?

Dus ben je een van de leden van lekkergeheim, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere website voor sexdating met echte gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor lekkergeheim.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze erotische datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.