logo 2evrouw.nl

2evrouw.nl

Niet tevreden over 2evrouw.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

2evrouw is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. 2evrouw berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 2evrouw.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 2evrouw zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

2evrouw review

2evrouw is een fake datingwebsite met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je aanmelding overspoeld met tig tallen berichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende meiden. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht geld. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket kopen waarmee je minimaal voor tien euro een creditbundel moet inkopen. De kosten lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je hoeft te betalen. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op 2evrouw.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van 2evrouw, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seksdating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor 2evrouw.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je credits te laten betalen. Op deze manier kun je erachter komen welke sexdating sites het beste past bij wat je zoekt.

2evrouw uitschrijven


Je 2evrouw account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "2evrouw.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je 2evrouw eventuele credits komen direct te vervallen hierna!