logo Geile-vrouwen.eu

Geile-vrouwen.eu

Niet tevreden over Geile-vrouwen.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk geplaatst door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geile-vrouwen-eu is een fictieve datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf gemaakte fictieve profielen. Ook worden de berichten beantwoord door ingehuurde chat operators. Zie wat onze experts onderzochten op geile-vrouwen.eu en waarom deze casual dating site wordt afgeraden door SafeDate. Kom erachter wat betere alternatieven zijn voor geile-vrouwen-eu, met echte profielen en zonder ingehuurde chatoperators

Geile-vrouwen-eu review

Geile-vrouwen-eu is een fictieve datingwebsite dat gebruik maakt van zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door ingehuurde chat operators die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je aanmelding overladen met vele chatberichten van deze fake profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende meiden. Bovendien proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een van die chatberichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een creditpakket inkopen waarmee je minstens voor tien euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze bundels lopen op tot over de 250 euro per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per credit moet betalen. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op Geile-vrouwen.eu?

Toevallig een van de leden van geile-vrouwen-eu? Ons advies is om je daar ook per direct profiel te verwijderen en het eens te gaan proberen bij de betere website voor casual dating zonder fake gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor geile-vrouwen.eu. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke sexdating sites het meest overeen komt met wat je zoekt.

geile-vrouwen-eu profiel verwijderen

Om je account op geile-vrouwen-eu te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je inloggen op je geile-vrouwen-eu-account.
  2. Als tweede ga je naar "Help".
  3. Scroll wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of ga direct naar "geile-vrouwen.eu/uitschrijven").
  4. Als laatst ontvang je de bevestigings-email om je lidmaatschap voor goed te verwijderen. Na het klikken op de bevestigingslink is jouw account voor goed verwijderd.

Let op: Je geile-vrouwen-eu eventuele contact punten en berichten verlies je wel direct na deze aktie!