logo Amateuroproep.nl

Amateuroproep.nl

9
Niet tevreden over Amateuroproep.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem en kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Amateuroproep is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. amateuroproep berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts amateuroproep.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor amateuroproep zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Amateuroproep review

Amateuroproep is een neppe dating website met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je meteen na je inschrijving overladen met veel reacties van deze fake leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je op z'n minst tien euro een bundel moet kopen. Deze bundels lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe hoger je betaald des te minder je per credit betaald. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al beweren ze vaak genoeg dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op amateuroproep.nl?

Dus ben je lid van amateuroproep, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder fictieve gebruikers. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor amateuroproep.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om geld af te troggelen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke casual dating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

amateuroproep profiel verwijderen

Je amateuroproep account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je eerst in op je account.
  2. Vervolgens druk je links onder in het menu op "Mijn oproepje" (directe link "amateuroproep.nl/account").
  3. Druk vervolgens onderaan de pagina op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw account te verwijderen.

Let op: Je amateuroproep eventuele credits raak je wel direct kwijt hierna!