logo Geileblondjes.com

Geileblondjes.com

Niet tevreden over Geileblondjes.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen bijgehouden door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits en kosten bij elk berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geileblondjes is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. geileblondjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geileblondjes.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor geileblondjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geileblondjes review

Geileblondjes is een neppe dating site met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarbij worden de berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je aanmelding overspoeld met vele reacties van deze fictieve profielen, waarbij het meestal gaat om dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een berichtjes wil reageren moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel aanschaffen waardoor je minimaal €10,- een creditpakket moet betalen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze het wel willen.

Ingeschreven op geileblondjes.com?

Dus ben je een van de profielen op geileblondjes, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor sex dating met echte profielen. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor geileblondjes.com. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten kopen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

geileblondjes profiel verwijderen


Je geileblondjes account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "geileblondjes.com/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt verwijderd.

Let op: Je geileblondjes eventuele credits verlies je wel direct na het deactiveren van je account!