logo Geilspot.nl

Geilspot.nl

Niet tevreden over Geilspot.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk bijgehouden door de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits en kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geilspot is een seks datingsite met neppe profielen. De berichten worden tevens beantwoord door betaalde berichten centrales. Zie wat onze experts over geilspot.nl zeggen en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door experts. Ontdek wat de betere seks dating site zijn met echte profielen en zonder chat operators

geilspot review

geilspot is een dating website die gebruik maken van nep profielen die door deze site zelf zijn ontwikkeld. De reacties die je ontvangt worden hierbij beantwoord en verstuurd door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen verleiden om op hen te reageren, want wanneer je op een van die berichtjes wilt antwoorden moet je hiervoor €1,90 betalen per bericht dat je verstuurd. Daarnaast moet je in de meeste gevallen ook meteen een hele bundel vooruitbetalen van op z'n minst zeventien euro en vijftig cent, oplopend tot ruim 200 euro . Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per bericht. Aan de andere kant zijn de kosten met de hoogste creditpakket nog gewoon €1,10 per verstuurd bericht. Bij een creditbundel rekenen ze zomaar 1,75 euro per berichtje. Jammer genoeg is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte afspraakjes te krijgen al laten ze bijna altijd overkomen dat het juist wel kan.

Ingeschreven op Geilspot.nl?

Dus ben je ingeschreven op geilspot, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sexdating zonder nep leden. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor geilspot.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om geld af te troggelen. Kortom zo kun je erachter komen welke datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

geilspot profiel verwijderen

Vaak maken sites als geilspot.nl het hun gebruikers zo onduidelijk mogelijk om je account te verwijderen. Daarnaast vermelden ze niks op de veel gestelde vragen pagina. Je geilspot account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna druk op het kleine pijltje omlaag, aan de zijkant van je profielfoto gebruikersnaam in de rechter bovenhoek van de pagina. Je krijgt nu meer opties{ waaronder , klik in dit menu op “Instellingen”.
  3. Op de nieuwe pagina scroll je helemaal naar onder. Klik daar op de knop “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Geef een reden waarom je je profiel wilt verwijderen.
  5. Druk op de knop “account verwijderen” om je profiel definitief te verwijderen

Let op: Je geilspot eventuele tegoed en chat berichten raak je wel kwijt na deze aktie!