logo Camnl.nl

Camnl.nl

Niet tevreden over Camnl.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal geproduceerd door deze site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Camnl is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. camnl berichten worden beantwoord door betaalde chatter. Lees waarom onze experts camnl.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor camnl zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Camnl review

camnl.nl is een sexdating platform die gebruik maakt van door hun zelf aangebrachte neppe leden. Dit wordt ook bevestigd onder aan de pagina weggestopt tussen de lastig te lezen tekst. Zo vermelden ze: "De profielen op camnl zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het versturen van berichtjes moet je betalen per berichtje. Daarnaast worden de berichtjes die je ontvangt automatisch verstuurd door de website zelf. Wanneer je vervolgens daarop reageerd wordt dit bericht beantwoord door een betaalde chatoperator. Deze personen krijgen gewoonlijk een bedrag per chatbericht dat ze ontvangen of versturen. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na het aanmelden overerstelpt door de tientallen berichtjes van dit soort zelf gemaakte gebruikers. Tevens gaat het in bijna alle gevallen om mooie vrouwen.

Niettemin proberen ze je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben, al dan niet met een date in de planning. Uiteraard is het hebben van "real life" afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van chat berichtjes zijn minimaal €0,75 per chat bericht. Daarvoor moet je dan wel een creditpakket vooruitbetalen van minstens €74,99. Anderzijds betaal je al gauw meer dan €1,- per chatbericht. Uiteraard is het niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen met de gebruikers van camnl. Al doen ze meestal overkomen dat ze wel graag willen daten. Kort samengevat hebben deze profielen als doel om je zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op camnl.nl?

Heb je je al ingeschreven op camnl, dan is ons advies om je daar ook gewoon weer uit te schrijven. Bovendien zijn er wel goedkopere aanbieders waar je wel echte casual dates kunt hebben. Tevens hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt en uit meer dan 3000 seks datingsites de beste alternatieven voor camnl.nl gevonden. Zoals je kunt verwachten maken deze aanbieders geen gebruik van fictieve profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte vrouwen.