logo Dola.nl

Dola.nl

Niet tevreden over Dola.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk gemodereerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Dola is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. dola berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts dola.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor dola zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Dola review

Dola is een fake dating website met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatters die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je registratie overladen met veel reacties van deze fake profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy vrouwen. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen plannen. Wanneer je op een berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je credits inkopen waarmee je minstens voor 10 euro een creditbundel moet nemen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe hoger je in één keer koopt des te minder je per berichtje betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al wekken ze veelal de indruk dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op dola.nl?

Dus ben je een van de profielen op dola, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating zonder fictieve leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor dola.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke sexdating sites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

dola uitschrijven


Je dola account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "dola.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt meteen verwijderd.

Let op: Je dola eventuele contact punten verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!