logo Geilemeidonline.nl

Geilemeidonline.nl

Niet tevreden over Geilemeidonline.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen bijgehouden door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten bij ieder bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geilemeidonline is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. geilemeidonline berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geilemeidonline.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geilemeidonline zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geilemeidonline review

Geilemeidonline is een fake dating site met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je inschrijving overspoeld met vele berichten van deze fictieve profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe vrouwen. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een van die berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je minstens 10 euro een creditbundel moet nemen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je per bericht betaald. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke dates te scoren, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op geilemeidonline.nl?

Dus ben je een gebruiker van geilemeidonline, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor sex dating zonder gemodereerde gebruikers. Tevens hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor geilemeidonline.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

geilemeidonline profiel verwijderen


Je geilemeidonline account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "geilemeidonline.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je geilemeidonline eventuele credits ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!