logo Lovergirls.eu

Lovergirls.eu

9
Niet tevreden over Lovergirls.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk geproduceerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Lovergirls is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. lovergirls berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts lovergirls.eu afraden en zie wat de betere alternatieven voor lovergirls zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Lovergirls review

Lovergirls is een fake dating website met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je direct na je registratie overspoeld met soms honderden reacties van deze neppe leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een van die berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je credits aanschaffen waarmee je minstens voor 10 euro een creditpakket moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je per credit betaald. Echter is het niet mogelijk om echte dates te scoren, al beweren ze bijna altijd dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op lovergirls.eu?

Dus ben je een van de gebruikers van lovergirls, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder fictieve leden. Uiteraard hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor lovergirls.eu. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingsites het beste alternatief is voor jou.

lovergirls profiel verwijderen


Je lovergirls account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik rechtsbovenin op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "lovergirls.eu/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je lovergirls eventuele tegoed vervallen direct hierna!