logo Eenzamedames.nl

Eenzamedames.nl

Niet tevreden over Eenzamedames.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Eenzamedames is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. eenzamedames berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts eenzamedames.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor eenzamedames zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Eenzamedames review

Eenzamedames is een fictieve dating website met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je kort na je inschrijving overrompelt met overdreven veel chatberichten van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Niettemin proberen ze je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen regelen. Wanneer je op een chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je op z'n minst €10,- een creditbundel moet inkopen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je per bericht betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te krijgen, al beweren ze meestal dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op eenzamedames.nl?

Dus ben je een van de profielen op eenzamedames, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor sexdating met echte gebruikers. Tevens hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor eenzamedames.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze casual dating sites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

eenzamedames uitschrijven

Je eenzamedames account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (of surf naar "eenzamedames.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw profiel permanent te verwijderen.

Let op: Je eenzamedames eventuele credits verlies je wel direct na het verwijderen van je account!