logo Instabone.nl

Instabone.nl

Niet tevreden over Instabone.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen aangemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Instabone is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. instabone berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts instabone.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor instabone zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Instabone review

Instabone is een fake datingwebsite met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Tevens worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je aanmelding overrompelt met soms honderden chatberichten van deze fake leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy meiden. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen regelen. Zodra je op een van deze berichtjes wil reageren moet je daarvoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket inkopen waardoor je ten minste tien euro credits moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je per credit betaald. Daarna is het niet mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al laten ze vaak overkomen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op instabone.nl?

Dus ben je een van de leden van instabone, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder fictieve profielen. Tevens hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor instabone.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dating met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke erotische datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

instabone uitschrijven


Je instabone account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechts boven op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "instabone.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je instabone eventuele credits ben je wel kwijt na deze aktie!