logo Flrten.nl

Flrten.nl

Niet tevreden over Flrten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal beheerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flrten is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. flrten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flrten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flrten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flrten review

Flrten is een fake dating website met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je direct na je registratie overladen met tig tallen berichtjes van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen hebben. Zodra je op een van deze chatberichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je een bundel kopen waardoor je ten minste tien euro een bundel moet betalen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je per bericht betaald. Echter is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op flrten.nl?

Dus ben je een gebruiker van flrten, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor erotische dating zonder nep leden. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor flrten.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze sexdating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

flrten profiel verwijderen

Je flrten account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "flrten.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw account meteen te laten verwijderen.

Let op: Je flrten eventuele contact punten vervallen direct na het verwijderen van je profiel!