logo Liumi.nl

Liumi.nl

Niet tevreden over Liumi.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen gegenereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Liumi is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. liumi berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts liumi.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor liumi zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Liumi review

Liumi is een fictieve dating website met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je registratie overrompelt met overdreven veel chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een date te willen regelen. Zodra je op een van die chatberichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minimaal voor 10 euro een creditbundel moet kopen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je per bericht moet betalen. Uiteraard is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op liumi.nl?

Dus ben je een van de profielen op liumi, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betere opties voor casual dating zonder fictieve leden. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor liumi.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Zodoende kun je erachter komen welke sexdating websites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

liumi profiel verwijderen

Je liumi account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "liumi.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw account meteen te laten verwijderen.

Let op: Je liumi eventuele contact punten verlies je wel direct na deze aktie!