logo Fuckoo.nl

Fuckoo.nl

Niet tevreden over Fuckoo.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits dus kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Fuckoo is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. fuckoo berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts fuckoo.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor fuckoo zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Fuckoo review

Fuckoo is een fictieve dating site met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je inschrijving overladen met tientallen berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke vrouwen. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een van die berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waardoor je minimaal voor 10 euro credits moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al wekken ze vaak de indruk dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op fuckoo.nl?

Dus ben je een van de leden van fuckoo, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder fictieve gebruikers. Tevens hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor fuckoo.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditpakket te laten betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke casual dating websites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

fuckoo account verwijderen

Je fuckoo account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (directe link "fuckoo.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw account direct te laten verwijderen.

Let op: Je fuckoo eventuele contact punten ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!