logo Kontakt-advertenties.nl

Kontakt-advertenties.nl

Niet tevreden over Kontakt-advertenties.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal aangemaakt door beheerders zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Kontakt-advertenties is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. kontakt-advertenties berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts kontakt-advertenties.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor kontakt-advertenties zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Kontakt-advertenties review

Kontakt-advertenties is een fictieve dating site met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Daarbij worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je registratie overspoeld met overdreven veel berichten van deze neppe gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke meiden. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van deze berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je credits kopen waardoor je op z'n minst voor 10 euro credits moet aanschaffen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe hoger je koopt des te minder je per berichtje betaald. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al beweren ze meestal dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op kontakt-advertenties.nl?

Dus ben je een van de leden van kontakt-advertenties, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seksdating zonder nep profielen. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor kontakt-advertenties.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdates met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating sites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

kontakt-advertenties uitschrijven

Je kontakt-advertenties account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (directe link "kontakt-advertenties.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account definitief te laten verwijderen.

Let op: Je kontakt-advertenties eventuele tegoed raak je wel na het verwijderen van je profiel!