logo Heteburen.nl

Heteburen.nl

Niet tevreden over Heteburen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal aangemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Heteburen is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. heteburen berichten worden beantwoord door betaalde berichten centrale. Lees waarom onze experts heteburen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor heteburen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Heteburen review

heteburen.nl is een seks datingsite wat uitsluitend gebruik maakt van zelf gecreëerde nep leden. Dit wordt tevens ook bevestigd onder aan de website verstopt in het midden van de onduidelijke tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op heteburen zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van chatberichten moet je een vast bedrag betalen per berichtje. Daarbij worden berichten die je krijgt systematisch verstuurd door bots. Wanneer je vervolgens daarop reageerd wordt het berichtje beantwoord door een chat operator. Deze mensen krijgen gewoonlijk een commissie per berichtje dat ze versturen. Gewoonlijk word je meteen na de registratie overladen door tig tallen chatberichten van gemodereerde gebruikers. Hierbij gaat het in bijna alle gevallen om aantrekkelijke vrouwen.

Bovendien proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben, en daarbij een afspraakje in . Natuurlijk is het hebben van fysieke dates niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van chat berichten zijn ten minste 75 eurocent per chatbericht. Daarvoor moet je dan wel gelijk een credit bundel inkopen van minstens €74,99. Anders betaal je al gauw meer dan één euro per berichtje. Vervolgens is het in alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te hebben met de profielen op heteburen. Al zeggen ze vaak dat ze juist graag je te willen ontmoeten. Doch hebben deze chat oprators als doel om jou zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op heteburen.nl?

Ben je al lid van heteburen, dan adviseren onze experts om je daar ook snel weer uit te schrijven. Tenslotte bestaan er wel goedkopere aanbieders waar je wel echte casual dates kunt scoren. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt en uit bijna 3000 casual datingsites de beste alternatieven voor heteburen.nl gevonden. Zoals je kunt verwachten maken deze aanbieders geen gebruik van nep profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte gebruikers.