logo Lekkerrijp.nl

Lekkerrijp.nl

Niet tevreden over Lekkerrijp.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem dus kosten bij elk bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Lekkerrijp is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. lekkerrijp berichten worden beantwoord door betaalde berichten centrale. Lees waarom onze experts lekkerrijp.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor lekkerrijp zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Lekkerrijp review

lekkerrijp.nl is een seksdating site die uitsluitend gebruik maakt van zelf aangemaakte neppe profielen. Dit wordt ook vermeldt beneden aan hun website weggestopt in de lastig te lezen tekst. Zo schrijven ze: "De profielen op lekkerrijp zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het beantworden van chat berichten moet je geld betalen per bericht. Daarnaast worden chats die je ontvangt systematisch verstuurd door bots. Wanneer je op zo een bericht in gaat wordt dit chatbericht gevoerd met een ingehuurde chatoperator. Deze chatters krijgen gewoonlijk een bedrag per bericht dat ze ontvangen of versturen. Vaak word je direct na de registratie bedolven door vele chat berichten van dit soort gemodereerde profielen. Daarbij gaat het meestal om aantrekkelijke vrouwen.

Bovendien proberen dit soort betaalde chatters je allemaal het idee te geven interesse in jou te hebben, al dan niet met een ontmoeting in de planning. Uiteraard is het hebben van fysieke afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden van berichtjes zijn op zijn goedkoopst 0,75 euro per chat bericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel gelijk een credit bundel vooruitbetalen van ten minste €74,99. Anders kost het je al gauw meer dan €1,- euro per bericht. Daarna is het in alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben met de gebruikers van lekkerrijp. Al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze juist wel je in het echt te willen zien. Doch hebben deze chat oprators als doel om jou zo lang als het lukt je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op lekkerrijp.nl?

Heb je je toch geregistreerd lekkerrijp, dan is ons advies om je daar ook direct weer af te melden. Bovendien bestaan er wel goedkopere opties waar je wel echte seksdates kunt hebben. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt en uit bijna 3000 casual datingsites de beste alternatieven voor lekkerrijp.nl geselecteerd. Vanzelfsprekend maken deze datingsites nooit gebruik van fake profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdates met echte vrouwen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Robbert (79 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad Lekkerrijp.nl niet aan Mijn ervaringen zijn niet zo goed, ik zeg ook liever niet

Mijn ervaringen zijn niet zo goed, ik zeg ook liever niet wat mijn ervaringen zijn. Ik wil jullie alleen maar waarschuwen, weet waar je aan begint. Jammer dat lekker rijp fake is.